CONSUL Sverige

Vem är med för att skapa ett ungdomsråd i Torslunda?

  1 comment  •  2018-10-18  •  Elin Mörner

Hej, jag heter Elin, är 16, och jag skulle vilja skapa ett ungdomsråd i Torslunda, där jag bor.

Jag har frågat tjänstepersoner och de säger att det kräver minst tio personer. Är det någon som är intresserad? Du måste vara max 17.

I disagree 0%
2 votes

Varför finns det inte mer bra och billiga idrottsanläggningar?

  1 comment  •  2018-10-17  •  Camilla Norberg

Jag är så trött på att det bara byggs dyra och stora arenor och idrottshallar som jag och mina kompisar inte har råd att vara i.

I disagree 0%
3 votes

Inför mer vegetarisk mat i kommunen

  1 comment  •  2018-10-17  •  Kiarra Stoltenberg

Kött är så dåligt för klimatet, för ens hälsa och djuren. Trots att det finns massa forskning om detta är det ändå fortfarande jätte många skolor och boenden som serverar kött och inte har vegetariskt istället. Vi borde börja ha vegetarisk mat i alla fall några gånger i veckan. Och de som lagar maten borde få en utbildning i hur de ska laga god vegetarisk mat så det inte blir dålig kvalitet.

I disagree 0%
2 votes

Ungdomar blir aldrig lyssnade på!

  1 comment  •  2018-10-17  •  Jamal Alemu

Jag är ung och jag är så trött på att folk aldrig lyssnar på mig. Jag är med i en förening som arbetar med att hjälpa barn och ungdomar med läxor och ordna kul häng så de har någonstans att gå efter skolan. Vi har försökt prata med politiker och andra som bestämmer om olika saker som vi tycker de behöver göra men då vill inte höra på oss.

I disagree 34%
1 vote

Help about debates

Start a debate to share opinions with others about the topics you are concerned about.

The space for citizen debates is aimed at anyone who can expose issues of their concern and those who want to share opinions with other people.

To open a debate you need to sign up on CONSUL Sverige. Users can also comment on open debates and rate them with the "I agree" or "I disagree" buttons found in each of them.