Logga in som användare: user0@consul.dev lösenord: 12345678 | Logga in som administratör: admin@consul.dev lösenord: 12345678

CONSUL Sverige

Gå tillbaka

Hundrastgård i Stenstan

Calle Odenberg Calle Odenberg  •  2019-03-19  •  Stenstan  •  Kod för budgetförslag: 10  • 

2712666.jpg
2712666.jpg

Det blir allt vanligare att många går med sina hundar lösa på promenader och detta för att hunden agerar på ett annat sätt mot andra djur och människor vid själva mötet. För att man ska få en lugn, trygg och behärskad hund som lyssnar på tilltal så är det viktigt att de inte känner trygga med kopplet utan i situationen. Det är viktigt för hundarna att får en sociala kontakt och att lära sig hundspråket. Hunden lär sig leka med de flesta och förstår när de säger ifrån. Hundar måste få den erfarenheten för att respektera sin hundägare. 

I en rastgård går hundarna med sin ägare fritt och det är under ens egna ansvar som gäller för hundägaren. Det påverkar att allt fler faktiskt tar upp efter sig och att "skiten" samlas på ett ställe då vi har väldigt lite papperskorgar omkring Stenstan området. Detta skapar en trevlig mötespunkt för både unga och äldre. Både de med hund och de som funderat på att skaffa.

Förslag som räcker är en inhägnad plats med staket, grind, ett par papperskorgar och möjligtvis någon träbänk för ökad trivsel. 

Kostnadsförklaring

Priset är approximativt eftersom det kommer att bero mycket på var det ligget. Om förslaget valds får detta diskuteras vidare under möten med hundägare och invånare.


Du behöver logga in eller registrera dig för att kunna kommentera.
Har inga definierade milstolpar